Pre-implantologie

Meer informatie over dit product

Uit klinisch onderzoek blijkt dat het essentieel is om patiënten voor het plaatsen van een implantaat te screenen op aanwezigheid van risicofactoren die de kans op peri-implantaire complicaties vergroten. Zodoende worden er verschillende risicofactoren in kaart gebracht en kan op basis hiervan het juiste moment van implanteren bepaald worden. Daarbij zal de kans op infecties tijdens en na botregeneratieve ingrepen verminderen. Hierbij wordt er niet alleen naar microbiële factoren gekeken, maar ook naar bekende risicofactoren zoals roken en mondhygiëne. In totaal worden acht factoren in de analyse meegenomen.

Healthy gums and Dental implant on blue background

Voorbeeld van de uitslag

Bent u benieuwd naar de uitslag van deze test? Wij begrijpen dat het belangrijk is om te weten waar u aan toe bent voordat u besluit om onze testen te gebruiken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd voorbeeldrapport in te zien. Dit rapport geeft u een helder beeld van wat u kunt verwachten na het afronden van de test.

Het voorbeeldrapport is zorgvuldig samengesteld en weerspiegelt de diepgang en nauwkeurigheid die wij hanteren bij het beoordelen van uw resultaten. U ziet hierin hoe de uitslagen zijn opgebouwd, welke criteria er worden gehanteerd en hoe de scores worden geïnterpreteerd. Dit geeft u een duidelijk inzicht in de waarde van de test en hoe deze uw patienten kan helpen.

Neem contact met ons op voor een voorbeeld van de uitslag.

Volg ons

Social media

Artikelen

Laatste nieuws

Microbiologisch onderzoek

  Mijn blogs gaan over het algemeen over mijn ervaringen in de tandartspraktijk. Eerder had ik het over bacteriën in…

Lees verder

Een brug slaan tussen twee praktijken

In juli 2019 zien we in de tandartspraktijk een nieuwe vrouwelijke patiënte van 35 jaar oud. Bij haar eerste bezoek…

Lees verder

Volg onze ontwikkelingen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief!

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.